[O2] Średnica uchwytu na napoje w tunelu OII FL Ambiente
Zamieszczone przez piotrek_gdy
albo decydujesz się na uzywkę albo nówkę
No i dlatego kolega, wiedząc jaki ma budżet, zdecydowal sie na używkę a ja pisze ze proponowanie mu fabrycznie nowego auta przy tym budżecie chyba nie bardzo ma sens.
Zamieszczone przez piotrek_gdy
a dobrze utrzymanego i ze znaną historią auta nikt nie odda za pól darmo
Dokładnie to samo napisałem koledze na pierwszej stronie tego watku Dlatego daradzałem mu zainteresowanie się autem Kowala, choć niby o rok starsz eod tego co zakładał kolega, ale za te 38 tys zł dobrej i zadbanej O II z 2007 r. nie dostanie.
[O2] Średnica uchwytu na napoje w tunelu OII FL Ambiente
Mam taką prośbę: czy mógłby ktoś z Was zmierzyć w swojej Octavii II FL średnicę tej dziury na napoje (widać ją na zdjęciu), najlepiej jakby to była średnica na spodzie uchwytu.
od dwoch dni woze tam pusta puszke po coli , 0.33l, pasuje idealnie , dolna czesc ma ta sama srednice co "wejscie " , moze chociaz tak pomoge, a tak btw, po co Ci az tak dokladny pomiar ? pzdr
..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
a nie wiem czy się zmieści.
Bo potrzebuję jakoś w swoim odbieranym za jakiś czas aucie nawigację zamontować.
Innego pomysłu nie mam a mam złe doświadczenia z przylepianiem przyssawy do szyby.
no i widzisz , wsio jasne ... rano w drodze do roboty zmierze Ci dokladnie i od razu zapodam ile mm tam jest , bedziesz mogl sobie planowac zakupy do wnetrza nowego Skoo-jit- su :wink:
..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
mam złe doświadczenia z przylepianiem przyssawy do szyby
Jakie to są doświadczenia?
Jeden z naszych kolegów wsadził nawigację do tego schowa na środku konsoli.
Moja nawigacja jest przymocowana na szybę, ale jej dół opiera się o konsolę żeby nie drżała i na nierównościach no i się nie odczepi samoistnie.
WINNI77, mysle ze koledze bardziej chodzi o to , ze zostala juz skrojona w przeszlosci, swoja droga jakis czas temu w grodzie Kraka , rowniez stracilem 3 szyby za jednym razem , procz strat finansowych , jedynym najwiekszym problemem bylo znikniecie butelki NESTEA, uwierzycie lub nie :shock: ... niewazne, grajewiak : srednica 7cm (ta sama na "wejsciu" jak i na spodzie ) , glebokosc 5 cm. pzdr
Moim zdaniem to bardzo kiepska lokalizacja na navi.
Ostatnio taki kierowca co się gapił na navi cmoknął mnie w tylny zderzak.
Odradzam. Będziesz musiał odrywać wzrok od drogi i to bardzo, żeby spojrzeć na ekran.
Osobiście uważam, że już nawet ekran Columbusa nie jest dobrze zlokalizowany a co dopiero ekran koło ręcznego...
Jeżeli nie chcesz na szybę to proponował bym zastanowić się nad wykorzystaniem schowka na środku deski (ten u góry).
martinex masz racje, bez dwoch zdan , a nie lepiej po prostu wychodzac z auta odkleic rowniez i przyssaka z szyby a potem schowac " pod fotel " ? :idea tak na zaske, nie widza ciucmoki przyssaka, nie bedzie ich korcilo
a nie wiem czy się zmieści.
Bo potrzebuję jakoś w swoim odbieranym za jakiś czas aucie nawigację zamontować.
Innego pomysłu nie mam a mam złe doświadczenia z przylepianiem przyssawy do szyby.
w tym miejscu nawigacja....... :evil: to juz lepiej miec ja w schowku pasazera - nieuzywana
E tam w tym miejscu... przyzwyczaiłem się jeździć z nawigacją tylko na "słuch". A uchwyt potrzebny w zasadzie żeby trzymać to w jednym miejscu. Inna sprawa, że to nawigacja w telefonie.
A jak będzie trzeba to przyssam ten uchwyt do kokpitu czy tam do szyby.
Komentarz